Oportunitati la QFORT Craiova

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.  

 

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

 

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1100 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 45 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.   

 

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia. 

 

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

 

Posturile disponibile pot fi consultate in lista urmatoare:

  • agent contractari si achizitii - aici
  • confectioner - aici
  • consultant vanzari on-line - aici
  • economist - aici
  • referent livrari export - aici

Oferte@UCV 30.06.2017